49083, Україна, м. Дніпро, вул. Собінова, 10

тел.: +38 (056) 732 44 22

моб.: +38 (050) 320 26 60

E-mail: waiz@waiz.com.ua

 

Лінія призначена для виробництва та пакування каш швидкого (45 секунд) приготування.

Принцип дії:
Сировина (крупа) шнековим транспортером 1 подається в змішувач-кондиціонер 2 для змішування і зволоження круп перед екструдуванням. Передбачено пристрій для підготовки і подачі компонентів 3 застосовується для внесення добавок в сировину (вітаміни і ін.). Після зволоження і змішування сировини висипається в прийомний бункер екструдера 4 з якого шнековим дозатором сировина подається в робочий орган екструдера. Над екструдером встановлена витяжка 5 для відводу пари, яка виділяється при його роботі. На виході з екструдера напівфабрикат в виді пористої палички. Напівфабрикат пневмотранспортером 7 подається в дробарку-подрібнювач 8, після дробарки отримуємо продукт подрібнений до необхідного розміру – каша швидкого приготування. Безпосередньо в дробарку вбудований пневмотранспорт який подає продукт з дробарки в накопичувальні бункера 10. З накопичувальних бункерів продукт подається пневмотранспортом в змішувач 11 в якому встановлені спіральні лопаті, які постійно підгортають продукт до вікна для вивантаження через шнековий транспортер 12. Шнековим транспортером 12 продукт подається в ваговий пристрій 13. На виході з фасувального пристрою отримаємо готовий упакований в споживчу тару (поліетиленові плівки), упакований продукт відвідним транспортером 14 подається на фасувальний стіл 15 для укладки в транспортну тару.
Склад лінії:
1. Шнековий транспортер для подачі крупи в змішувач-кондиціонер;
2. Змішувач-кондиціонер для змішування і зволоження круп перед екструдуванням;
3. Пристрій підготовки і подачі компонентів;
4. Екструдер ЭКП-250 (продуктивністю від 110 кг/год. – при екструдуванні кукурудзяної крупи до 60-70 кг/год. – при переробці ячної або рисової. Охолодження екструдера і вентиляцію необхідно встановлювати на місці. Живлення – 380 V, встановлена потужність ≈ 22 кВт необхідна витяжка і подача води на охолодження екструдера. На екструдері встановлені перетворювачі для управління оборотами головного двигуна, регулювання подачі крупи і довжини палички);
5. Витяжка;
6. Блок управління екструдером;
7. Пневмотранспорт напівфабрикату;
8. Дробарка-подрібнювач;
9. Пневмотранспорт;
10. Накопичувальні бункера №1, №2;
11. Змішувач;
12. Шнековий транспортер;
13. Фасувальний пристрій;
14. Стрічковий транспортер;
15. Фасувальний стіл;

Технічні характеристики лінії:
Продуктивність: 100 кг/год.;
Енергоспоживання: 30 кВт/год;
Площа: 25 м.кв.

Видео оборудования в работе: http://www.youtube.com/user/waizua/videos

Можливий продаж окремих елементів лінії по Вашому вибору або нашої рекомендації.
Як сама лінія, так і окремі її складові сертифіковані.
Строки виготовлення – 15 – 60 календарних днів, в залежності від комплектації.

Фото

 

img1 footer img2 footer img3 footer